Informatieveiligheid certificaat

Professioneel advies bij het behalen van het ISO 27001 of NEN 7510 certificaat 

Bedrijfsprocessen zijn steeds vaker gekoppeld aan geautomatiseerde gegevensverwerking. Deze gegevens zijn van grote waarde voor de organisatie. Informatiebeveiliging is dan ook een noodzakelijke randvoorwaarde voor betere en betrouwbare producten en diensten. Belangrijke aspecten daarbij zijn beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid.

ISO 27001 certificering maakt aantoonbaar dat uw organisatie informatieprocessen continu beheerst en dat u de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfskritische informatie borgt. ISO 27001 informatiebeveiliging draagt zorg voor continue verbetering van uw organisatie en biedt zekerheid en vertrouwen voor uw opdrachtgevers. Bovendien voldoet u met het ISO 27001 certificaat aan contractuele eisen en aanbestedingscriteria.

NEN 7510 certificering maakt aantoonbaar dat op een vertrouwelijke, zorgvuldige en adequate manier met medische gegevens wordt omgegaan. De NEN 7510:2017 is een norm voor informatiebeveiliging in de zorg. Met NEN 7510 certificering voldoet uw organisatie aan de wettelijke bepalingen voor patiëntengegevens en aanbestedingscriteria. Bovendien draagt informatiebeveiliging volgens de NEN 7510:2017 zorg voor continue verbetering van uw organisatie en zekerheid en vertrouwen voor patiënten en opdrachtgevers.

plaatje

Hulp nodig bij uw ISO 27001 of NEN 7510 certificering?

Profiteer van onze jarenlange ervaring met het begeleiden van certificeringstrajecten. Schakel vandaag nog onze hulp in. In een persoonlijk gesprek lichten wij graag toe wat wij voor u kunnen betekenen.

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: (0183) 64 98 66 of stuur een e-mail