Kwaliteitsmanagement projecten

Kwaliteitsmanager of kwaliteitsadviseur op projectbasis nodig?

Door Kintraco Managementconsultants in te schakelen voor de uitvoering van uw kwaliteitsprojecten op management(support)niveau kunt u op projectbasis profiteren van de specifieke kennis en ervaring van onze kwaliteitsmanager of kwaliteitsadviseur. Kintraco Managementconsultants staat voor efficiënt projectmanagement en effectieve kwaliteitszorg, duidelijke afspraken en pro-actief meedenken. Voor u als opdrachtgever betekent dit kwalitatief hoogwaardige output die overeenstemt met uw projectdoelstellingen en de door uw klant gewenste kwaliteit.

Een van de projecten waar Kintraco verantwoordelijk was voor het kwaliteitsmanagementKintraco Managementconsultants is een expert op dit gebied en zorgt ervoor dat continu wordt voldaan aan de strenge eisen die u stelt. Specialisatie, ongekende professionaliteit, een vooruitziende blik en sociale vaardigheden. Aspecten die vanzelfsprekend zijn voor de moderne kwaliteitsmanager, die uw organisatie komt ondersteunen. Laat u eens vrijblijvend door ons informeren over de mogelijkheden.

Kwaliteitsmanagement bij complexe projecten

Profiteer van onze jarenlange ervaring met kwaliteitsmanagement bij complexe projecten met complexe contractvormen. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan PPS, DBFMO, Design & Build en UAV-GC projecten. Lees verder

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: (0183) 64 98 66 of stuur een e-mail