KOMO-BRL 4702 Dakbedekking

KOMO®

Het KOMO® keurmerk is al jaren een ijzersterk instrument in de bouw. KOMO® is een privaatrechtelijk keurmerk. De eisen die in het kader aan dit keurmerk zijn gesteld, zijn vastgelegd in zogenaamde Beoordelingsrichtlijnen (BRL). De eisen voor certificatie voor de ‘Uitvoering van dakbedekkingsconstructies met gesloten dakbedekkingsystemen’ zijn vastgelegd in BRL 4702.

Alle afgegeven kwaliteitsverklaringen worden genoemd op de website van Stichting KOMO (www.komo.nl) onder de kwaliteitsverklaringen.

 

BRL 4702

Het KOMO® procescertificaat volgens BRL 4702 is bedoeld voor dakbedekkingsbedrijven die ook als zodanig staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Het dakbedekkingsbedrijf dient het proces van uitvoering te hebben beschreven in een kwaliteitshandboek of Intern Kwaliteitsbewakingsschema (IKB schema) conform de eisen in BRL 4702.

Uitvoering van het proces dient plaats te vinden conform het kwaliteitshandboek/IKB schema en de Vakrichtlijn BRL 4702.

dakbedekking

Het instandhouden van het KOMO procescertificaat volgens BRL 4702

Na afgifte van het KOMO® proces certificaat volgens BRL 4702, komt de certificerende instantie eenmaal per kalenderjaar een audit op uw kantoor uitvoeren, waarbij doeltreffendheid en juiste toepassing van het kwaliteitssysteem/ IKB schema zal worden beoordeeld.

Daarnaast zullen jaarlijks onaangekondigd minimaal 5 dakinspecties worden uitgevoerd. (1 per 5 dakdekkers, met een minimum van 5 dakinspecties).

 

Hulp nodig bij het behalen van de BRL 4702 certificaat?

Profiteer van onze ervaring met het begeleiden van BRL certificeringen. Schakel vandaag nog onze hulp in. In een persoonlijk gesprek lichten wij graag toe wat wij voor u kunnen betekenen.

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak:(0183) 64 98 66 of stuur een e-mail.