Businessplannen

Professioneel advies bij het opstellen van onderneminsgplannen en afdelingsplannen 

Kintraco Managementconsultants is gespecialiseerd in het opstellen van ondernemingsplannen. Dit kan zijn voor een nieuwe activiteit (product of dienst) binnen uw bestaande onderneming of voor een geheel nieuwe onderneming. Tevens is het verstandig om jaarlijks een zelf-evaluatie uit te voeren door het schrijven van een ondernemingsplan voor uw bedrijf of afdeling. De specialisten van Kintraco Managementconsultants assisteren u hier graag bij.

Project van een van de klanten waarvoor Kintraco een businessplan heeft opgesteld

Ondernemingsplan conform het INK-model

Voor het opstellen van ondernemingsplannen maakt Kintraco Managementconsultants veelvuldig gebruik van (een deel) van het INK-model. Het INK-model is een zelfevaluatie model waarmee de eigen organisatie kan worden beoordeeld. Het model is in eerste instantie op te delen in twee aandachtsgebieden, een organisatorisch en een resultaatgericht aandachtsgebied. Daarnaast kan het totale model worden opgesplitst in de volgende negen aspecten:

1. Organisatorische aspecten

2. management van medewerkers

3. stategie en beleid

4. management van middelen

5. management van processen

6. Resultaatgerichte aspecten

7. klanten en partners

8. maatschappij

9. bestuur en financiers

Profiteer van onze jarenlange ervaring met het opstellen van businessplannen en schakel vandaag nog onze hulp in. In een persoonlijk gesprek lichten wij graag toe wat wij voor u kunnen betekenen.

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak (0183) 64 98 66 of stuur een e-mail